Tandimplantater

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en meget skånsom og elegant måde at erstatte en manglende tand på. Tandimplantatet er som en kunstig tandrod, der heler ind i kæbeknoglen. På tandimplantatet sættes en krone, som er et lille stykke unika kunsthåndværk. Vi kan lave tandimplantatkroner, der er så naturtro, at man ikke kan skelne dem fra dine naturlige tænder. Tandimplantat og krone sikrer tandsundheden, den naturlige funktion og dit smukke smil på lang sigt.

Vores holdning til tandimplantater

Et tandimplantat er ofte den bedste og biologisk mest rigtige måde at erstatte en manglende tand på. Du kan være sikker på, at vi altid vil prioritere, at behandlingen bliver så skånsom og vævsbevarende som overhovedet muligt.

Vores erfaring med tandimplantater

 • Vi har særlige kompetencer og stor erfaring inden for tandimplantatbehandling og har siden 2001 foretaget mere end 100 tandimplantatoperationer om året
 • Vi benytter kun veldokumenterede materialer og procedurer.
 • Vi benytter udelukkende implantater fra Astra Tech og Straumann, som er verdens førende implantatproducenter. De har mere end 40 års videnskabelig dokumentation på deres implantater, og implantatsystemerne har vist uovertrufne langtidsresultater.

Kan du have glæde af et tandimplantat?

 • Hvis en enkelt tand er tabt, fx slået ud ved en ulykke eller mistet på grund af parodontose eller caries, kan den erstattes med et enkelt tandimplantat.
 • Ved tab af flere tænder kan vi indoperere flere tandimplantater. På tandimplantaterne kan man sætte kroner eller en bro, der vil fungere og se ud som om, det er dine egne tænder.
 • Ved tab af alle tænder kan man indoperere tandimplantater. De bliver forsynet med tryklåse, hvorpå man clipser en protese fast.

Det kan næsten altid lade sig gøre at indsætte et tandimplantat.

Behandlingsforløbet trin for trin

 1. Før vi går i gang, vil vi altid starte med en grundig undersøgelse og en snak med dig om behandlingsmulighederne og dine ønsker og forventninger. Vi udarbejder også et skriftligt behandlingsoverslag.
 2. Tandimplantatet indsættes smertefrit i kæben, hvor du er i lokalbedøvelse.
 3. Indhelingsperioden er som regel 2-3 mdr. Når tandimplantatet er helet ind og sidder fast, kan vi montere en krone på tandimplantatet. Hvis du af kosmetiske årsager ønsker det, kan vi fremstille en midlertidig tand, som kan benyttes i indhelingsperioden.
 4. Det er vigtigt, at du følger dine regelmæssige eftersyn, for at dit implantat er sikret sunde forhold og derved god holdbarhed. Et implantat kræver ligesom dine øvrige tænder god mundhygiejne.

Fagligt input

 • Vi modtager henvisninger for tandimplantatbehandlinger.
 • Vi deltager løbende i specialistuddannelse i ind- og udland.
 • Vores kiruger Kasper Vinther samt Bjørn Haulrig, som er på klinikken to gange om måneden og foretager klinikkens implantatbehandlinger samt andre kirurgiske behandlinger

Pris og betaling

Pris

En simpel tandimplantatbehandling alt inkl. med endelig krone koster 20.800 kr. (Uden knogleopbygning eller sinusløft).

Betaling

Betalingen for behandlingen falder i 2 rater.

Rate 1: Efter implantatsindsættelsen

Rate 2: Efter endt behandling

Medlemskab af ”danmark”

Et medlemskab af “danmark” kan være en fordel, hvis du skal have udført omkostningskrævende behandlinger. Eksempelvis kan du i alt få op til 6.600 kr. refunderet ved en implantatbehandling afhængig af, hvilken type medlemskab du har.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores tandimplantatbehandlinger, er du altid velkommen til at kontakte os.