Tandlæge Gladsaxe

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

Tandlæge få minutter fraGladsaxe

Bor du i Gladsaxe, eller i området omkring, og søger du en tandlæge, er der gode nyheder til dig.
Tandlægerne Søborg er en uafhængig tandlægeklinik, som tilbyder tandbehandling på et højt fagligt niveau.

Klinikken har adresse på Søborg hovedgade 199, 2680 Søborg og har derfor adresse lige midt i grænselandet mellem Gladsaxe, Søborg og Buddinge.
Klinikken er nem at komme til med offentlig transport, som eksempelvis bus (4A, 6A, 30E, 300S, 200S, 160 og 166). Derfor huser vi også flere patienter fra mange af de omkringliggende byer, og det vil glæde os at tage imod både dig og dine tænder.

Akutbehandling i dit nærområde

Tandlægerne Søborg tilbyder akutbehandling, hvilket betyder, at du altid kan komme hurtigt til, når der opstår akutte problemer med dine tænder, såsom tandpine, betændelse eller lignende.

Vi har lange åbningstider, hvilket giver dig muligheden for at være fleksibel dagen igennem. De fleste hverdage (mandag-torsdag) har vi åbningstider fra 07:00-18:00, med gratis parkering lige ved døren. Selvom der skulle være tale om akut tandlægebehandling, er der naturligvis ingen ekstra gebyr. Har du blot behov for et eftersyn, er det også muligt at booke online.

På klinikken vil du blive mødt af vores kompetente og venlige personale, som alle har mange års erfaring. Du vil også opleve, at vores udstyr er komplet opdateret og up-to-date. Du behøver derfor ikke være i tvivl om, at du er i gode hænder og altid vil modtage en rigtig god behandling. Hos os kan du bl.a. få hjælp til flere behandlinger, heriblandt: tandkroner, rodbehandlinger, tandimplantater, proteser, parodontose, tandretning med den usynlige bøjle Invisalign, samt skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø.

Alle større behandlinger gennemføres på klinikken, så du slipper for at skulle henvises til en specialist ude i byen. Hos Tandlægerne Søborg har vi blandt andet to kirurger, der kommer fra Kæbekirurisk afdeling på Rigshospitalet, derfor har vi også stor erfaring med bl.a. rodbehandlinger og implantater.

Book en tid hos os

Så er du på udkig efter en Tandlæge i Gladsaxe, vil du opdage, at du hos vores klinik kan booke en tid hos en af de førende tandlæger i området. Faktisk næsten midt i hjertet af hele byområdet. Du er altid meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstider, på enten telefon eller på mail, som du finder nederst på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen.