Tandlæge Buddinge

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

Tandlægerne Søborg ligger i Buddingecentret, i hjertet af Buddinge, Søborg Hovedgade 199, 2860 Søborg.

Kyndig tandpleje i dit nærområde

Tandlægerne Søborg er en uafhængig tandklinik, og vi tilbyder tandbehandling på højt fagligt niveau. Kontakt os, når du har brug for professionel tandpleje, også når det er akut, som hvis du fx får tandpine, oplever løse tænder eller har isninger i tænderne.

Som akut tandlæge i Buddinge, tilbyder vi, at du altid kan komme hurtigt til, så du kan få løst dine tandproblemer hvis du har behov for en akut tandlægetid. Vi har lange åbningstider, med åbent de fleste hverdage fra: 07:00 – 18:00, og vi har gratis parkering lige ved døren. Desuden ligger vi tæt på offentlig transport, så som bus (4A, 6A, 30E, 160,166,200S, 300S), Buddinge station, og den nye letbane når den er klar. Der er naturligvis ingen ekstra gebyr for akut tandlægebehandling. Har du blot behov for et eftersyn, er der også mulighed for online booking.

Vores tandlægefaglige fokus ligger på at yde omsorgsfuld tandpleje. Det gør vi gennem en forståelse af, hvor du er i livet, høj faglig kompetence og moderne udstyr, der altid er up to date. Vores erfaring siger os, at det giver et godt udgangspunkt for en nænsom og professionel behandling, som du bliver tilfreds med, og som vi kan stå inde for.

Alle behandlinger klares på klinikken

Hos Tandlægerne Søborg tilbyder vi stort set alle tandbehandlinger. Ved regelmæssige tandeftersyn kan du forebygge eksempelvis parodontose og i det hele taget sikre en god mundsundhed.
Hos os kan du bl.a. få hjælp til tandkroner, tandblegning, proteser og tandretning med Invisalign.

Tandlægerne Søborg har to kirurger, der bl.a. kommer fra kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, så vi har stor erfaring inden for rodbehandlinger og tandimplantater. Alle vores kirurgibehandlinger gennemføres på klinikken, så du slipper for at skulle henvises til en specialist ude i byen. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer.

Tandlægerne Søborg kan også hjælpe dig, hvis du lider af snorken eller af søvnapnø, da vi, som en af de få tandlægeklinikker i Danmark, er certificeret hos EADSM (European Academy of Dental Sleep Medicine), så tal med os, hvis du oplever snorken, har søvnproblemer, lider af søvnapnø og overvejer en bideskinne mod snorken. Ved hjælp af en 3D-scanning og efterfølgende pusteprøve får du en snorkeskinne, som er skræddersyet til din mund.

Skift tandlæge og kom over til os, hvis du ønsker en tandlæge, som tager udgangspunkt i dit liv – også hvis du lider af tandlægeskræk. Fortæl os det gerne, når du bestiller tid, så vi kan tage ekstra hensyn til dig.