Tandlæge Herlev

ERFAREN TANDLÆGE NÆR HERLEV

Er du på udkig efter en erfaren tandlæge nær Herlev? Vi er en selvstændig og moderne tandklinik nær Herlev med mange års erfaring inden for tandpleje og tandbehandlinger i højeste kvalitet.

Vi er beliggende i Buddinge Centret, Søborg Hovedgade 199 – få kilometer fra Herlev Kommune. Der er godt med parkeringspladser og gratis parkering tæt på vores klinik. Det tager ca. 10-15 minutter i bil fra Herlev Hovedgade, og der er flere muligheder med den offentlige transport, hvor bus 300S og bus 30E standser i gåafstand fra klinikken. For dig, som er bosiddende i Herlev eller omegn, er det derfor nemt at finde vej til vores klinik.

TANDKLINIK VED HERLEV – VI TILBYDER ALLE SLAGS BEHANDLINGER

Som tandklinik ved Herlev tilbyder vi stort set alle slags tandbehandlinger. Vi udfører bl.a. rodbehandling, tandblegning, tandretning med Invisalign, implantatbehandling, udfyldninger, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet. Derudover er vi specialister inden for tandkroner.

Vi holder os konstant opdaterede med den nyeste viden, ligesom vi løbende deltager på kurser og messer i ind- og udland. På de mange kurser vi har deltaget i, har vi desuden opbygget et bredt fagligt netværk af dygtige kollegaer, som vi kan sparre med. 

FOREBYGGENDE TANDBEHANDLINGER

Hos Tandlægerne Søborg har vi stort fokus på de forebyggende tandbehandlinger, fordi vi ved, at det er udgangspunktet for en sund tand- og mundhygiejne. En forebyggende tandbehandling hos os indebærer bl.a. et effektivt tandeftersyn samt en dybdegående tandrensning. Under tandrensningen fjerner vi bl.a. de bløde belægninger (plak) og evt. også de hårde belægninger (tandsten) på tænderne. Efterfølgende bliver dine tænder pudset og poleret.

Ved at overholde dine regelmæssige tandeftersyn hos os, minimerer du risikoen for caries og parodontose, ligesom du sikrer, at tænder og tandkød forbliver sundt.

OMSORGSFULD TANDLÆGE TÆT PÅ HERLEV  

Som patient hos os er du i trygge hænder. Vi tager altid individuelt hensyn til den enkelte patients tænder og velbefindende. Patienter, som lider af tandlægeskræk (odontofobi), er vi f.eks. særligt opmærksomme på. Lider du af tandlægeskræk, må du meget gerne informere os om det, så vi kan skræddersy den helt rigtige omsorgsfulde behandling til dig. Alle vores tandbehandlinger er naturligvis 100 procent smertefrie.

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge tæt på Herlev og din bopæl, skal du bare kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62. på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:00-16:00 mandag til torsdag og 08:00-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der opstå et akut tandproblem uden for klinikkens åbningstider, kan du søge hjælp hos tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.