Tandlæge Hellerup

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

Er du på udkig efter en ny tandlæge ved Hellerup? Vi er en selvstændig og moderne tandlægeklinik, som tilbyder tandbehandlinger på højt fagligt niveau.

Vores klinik er beliggende i Buddinge Centret, Søborg Hovedgade 199 – få kilometer fra Hellerup og Gentofte Kommune. Der er godt med gratis parkeringspladser i nærheden af vores klinik, så du kan med fordel tage bilen fra din bopæl i Hellerup. Med forbehold for meget trafik tager turen ca. 10-15 minutter i bil. Derudover er der forskellige muligheder med den offentlige transport med bus 164 og S-toget fra Hellerup Station.

 

HELLERUP TANDLÆGE – VI TILBYDER ALLE SLAGS BEHANDLINGER

Som tandlægeklinik nær Hellerup udfører vi stort set alle slags tandbehandlinger som rodbehandling, tandretning, tandblegning, tandretning med Invisalign, fyldninger, snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet.

Som nogle af de eneste tandlægeklinikker i Danmark er vi certificeret hos EADSM (European Association of Dental Sleep Medicine). Lider du af kraftig snorken eller søvnapnø, kan vi lave en skræddersyet snorkeskinne, så du kan få en god, rolig nattesøvn. Snorkeskinnen holder dit kæbeparti i en naturlig position, hvilket sikrer optimal gennemstrømning af luft. Vi laver skinnen ved hjælp af en 3D-scanning og efterfølgende pusteprøve.

Vi er en uafhængig, selvstændig klinik – alle tandlægefaglige beslutninger træffes internt på klinikken, hvorfor vi ikke skal forholde os til krav fra kapitalpartnere. Derudover har vi et bredt fagligt netværk af dygtige tandlæger fra ind- og udland, som vi har mødt på de mange messer og kurser, som vi gennem årene har deltaget i.

 

OMSORGSFULD TANDBEHANDLING NÆR HELLERUP

Alle tandplejere og tandlæger på klinikken har mange års erfaring inden for tandlægefaget. Gennem årene har vi haft mange forskellige patienter – herunder patienter med tandlægeskræk (odontofobi). Lider du af tandlægeskræk, må du meget gerne informere os inden behandlingen, så vi kan skræddersy den helt rette behandling til dig. Uanset hvilken behandling du skal have, så tager vi altid udgangspunkt i din specifikke situation, og møder dig i øjenhøjde. Alle vores tandbehandlinger er selvfølgelig 100 procent smertefrie.

 

AKUT TANDLÆGE VED HELLERUP

Opstår der en akut tandpine, en knækket tand eller et andet lignende tandproblem, hjælper vi dig så hurtigt som mulig her på klinikken ved Hellerup. Tag helst kontakt til os så tidligt på dagen som muligt, så vi samme dag kan nå at hjælpe dig. Det er nemlig vigtigt, at vi så hurtigt som muligt lokaliserer, og diagnosticerer smerten, så den akutte tandsmerte kan forsvinde.

 

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge nær Hellerup og din bopæl, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62. på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:00-16:00 mandag til torsdag og 08:00-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der opstå et akut tandproblem uden for klinikkens åbningstider, kan du altid søge hjælp hos tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.