Tandlæge Værløse

Bor du i Værløse eller omegn? Og er du på udkig efter en ny tandlæge i lokalområdet? Hos Tandlægerne Søborg tilbyder vi alle slags tandbehandlinger på højt fagligt niveau i vores moderne, uafhængige klinik.

Du finder vores klinik i Buddinge Centret på adressen Søborg Hovedgade 199, 2860 Søborg – få kilometer fra Værløse og Furesø Kommune. Der er rigeligt med gratis parkeringspladser i området, hvorfor du med fordel kan tage bilen fra din bopæl i Værløse. Derudover er det nemt at komme frem til klinikken med den offentlige transport fra Værløse, hvor du kan tage S-toget og linje B og stige af på Buddinge Station, som ligger i gåafstand fra klinikken.

Alle tandlæger og tandplejere på klinikken ser frem til at møde dig og give en tryg og omsorgsfuld behandling.

TANDLÆGE VED VÆRLØSE – TILBYDER ALLE SLAGS BEHANDLINGER

Som en tandklinik nær Værløse udfører vi stort set alle slags tandbehandlinger som: rodbehandling, tandblegning, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø, tandretning med Invisalign, tandkroner, fyldninger og meget andet.

Vi er én af de eneste tandklinikker i Danmark, som er certificeret under EADSM (European Academy of Dental Sleep Medicine). EADSM er en europæisk organisation for tandlæger og læger, som har specialiseret sig i søvnapnø og snorken. Formålet med organisationen er at fremme den tværfaglige behandling af søvnrelaterede vejrtrækningsforstyrrelser blandt patienter i Europa.

Vi er en uafhængig klinik, som ikke skal forholde sig til krav fra kapitalpartnere – alle tandlægefaglige beslutninger træffer vi internt i klinikken.

Løbende deltager vi i kurser og messer i ind- og udland for at holde os opdaterede med den nyeste viden inden for tandlægevidenskaben. I de mange kurser og messer, som vi gennem årene har deltaget i, har vi opbygget et bredt fagligt netværk af dygtige og førende tandlæger.

AKUT TANDLÆGE NÆR VÆRLØSE

Er uheldet ude, og du får en akut tandpine, knækker en tand, eller oplever et andet presserende tandproblem, skal du så hurtigt som muligt tage kontakt til os. Hvis det er muligt, kan du kontakte os så tidligt på dagen som muligt, så vi kan nå at hjælpe dig samme dag. Jo før vi lokaliserer, og diagnosticerer smerten, desto hurtigere vil en eventuel tandsmerte forsvinde.

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge, som ligger tæt på Værløse og Furesø Kommune, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor klinikken er åben fra 07:00-18-00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:15-16:00 mandag til torsdag og 08:15-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne klinik.

Opstår der et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid søge hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.