Tandlæge Kongens Lyngby

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

KOMPETENTE TANDLÆGER NÆR LYNGBY

Er du på udkig efter en tandlæge i området nær Kongens Lyngby? Som en uafhængig tandlægeklinik tilbyder vi tandpleje og tandbehandling på højt fagligt niveau til patienter i Lyngby og omegn.

Vi er beliggende få kilometer fra Lyngby centrum, hvorfor du som bosiddende i Lyngby hurtigt kan finde vej til vores klinik, der befinder sig på Søborg Hovedgade 199. Det er f.eks. nemt at finde frem til klinikken, hvis du skal med den offentlige transport, da både bus 30E og bus 300S er en mulighed – og der er rigeligt med parkeringsmuligheder ved Buddinge Centret, hvor klinikken ligger, hvis du tager bilen.

FULL-SERVICE-TANDKLINIK TÆT PÅ LYNGBY

På vores klinik i nærheden af Lyngby tilbyder vi alle slags tandbehandlinger som: rodbehandlinger, tandkroner, parodontose, tandimplantater, tandretning med Invisalign, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet. Vi gennemfører alle tandbehandlinger på klinikken, da vi bl.a. har to kæbekirurger fra Rigshospitalet tilknyttet. Du skal derfor ikke henvises til specialister andetsteds, da vores tandlægeklinik er en full-service-klinik.

Vores tandlæger og tandplejere er alle yderst kompetente, og har mange års erfaring inden for tandlægefaget. Derfor kan du være sikker på, at du får den bedste tandbehandling uanset dine tænders tilstand

Vi er certificeret hos EADSM (European Academy of Dental Sleep Machine). Det betyder, at vi kan lave en snorkeskinne skræddersyet til dig eller andre, som lider af søvnapnø. Vi foretager bl.a. 3D-scanninger og pusteprøver for at skabe den perfekte snorkeskinne skræddersyet til præcist din mund. 

Vi er en uafhængig klinik, der ikke skal forholde sig til krav fra kapitalpartnere. Alle tandlægefaglige beslutninger træffes internt på klinikken, og vi har et stort fagligt netværk af gode kollegaer, som vi har mødt på vores mange kurser i ind- og udland. Alle tandlæger og tandplejere på klinikken ser frem til at møde dig i øjenhøjde og give dig en omsorgsfuld og tryg behandling.

TANDKLINIK MED FOKUS PÅ OMSORG 

Som patient hos os er det altid dine tænder og dit velbefindende, som er i fokus. Vi yder en tryg og omsorgsfuld behandling. Skulle du f.eks. lide af tandlægeskræk, er vi ekstra forsigtige, og vi sørger for, at du får en rar oplevelse. Lider du af tandlægeskræk (odontofobi), vil vi bl.a. informere dig om alt det, vi foretager os inden og under tandbehandlingen. På den måde er du hele tiden bevidst om, hvad det er, der skal ske. Alle vores behandlinger er selvfølgelig 100 procent smertefrie.

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det imidlertid en rigtig god idé at gøre os opmærksom på dette, når du bestiller tid hos os. Således kan vi skræddersy behandlingen og tage de nødvendige hensyn, som lige præcis du har brug for.

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge i nærheden af Lyngby og din bopæl, kan du trygt kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:00-16:00 mandag til torsdag og 08:00-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik. 

Skulle der pludselig opstå et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid få hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.