Tandlæge København Ø

Bor du på Østerbro, eller i nærområdet, og er du på udkig efter en dygtig tandlæge? Tandlægerne Søborg er en moderne, uafhængig tandlægeklinik, som tilbyder alle former for tandbehandlinger på højt fagligt niveau.

Du finder vores klinik på adressen Søborg Hovedgade 199, 2680 Søborg i Buddinge Centret – få kilometer fra Østerbro og Københavns Kommune. Der er godt med gratis parkeringspladser nær klinikken, hvorfor du med fordel kan tage bilen fra din bopæl på Østerbro. Yderligere er der flere muligheder med den offentlige transport fra København Ø – f.eks. med S-toget og linje B samt bus 200S.

 

TANDLÆGE NÆR ØSTERBRO – TILBYDER ALLE BEHANDLINGER

Vi tilbyder stort set alle slags tandbehandlinger på vores klinik tæt på Østerbro. Vi udfører rodbehandlinger, tandblegninger, skift af sølvfyldninger, implantatbehandlinger, skræddersyede snorkeskinner, tandretning med Invisalign og meget andet. Derudover er vi specialister inden for tandkroner, ligesom vi naturligvis behandler slid- og syreskader.

Gennem årene har vi opbygget et bredt, fagligt netværk af kompetente kollegaer inden for tandlægeverdenen – bl.a. fordi vi løbende tager på kurser, og deltager i tandlægemesser i ind- og udland for konstant at holde os opdaterede med den nyeste viden inden for tandlægefaget.

 

OMSORGSFULD TANDBEHANDLING

Hos Tandlægerne Søborg er vi vant til at behandle patienter, som lider af tandlægeskræk (odontofobi). Vi har fuld forståelse for, at det kan være grænseoverskridende at sætte sig op i tandlægestolen for personer, som er bange for at gå til tandlægen. Ikke desto mindre sørger vi for, at du får en god oplevelse med en behandling, som foregår i lige præcis dit tempo. 

Lider du af tandlægeskræk, må du meget gerne informere os om det, så vi kan skræddersy den helt rette behandling til dig. Det er selvfølgelig værd at bemærke, at alle vores behandlinger naturligvis er 100 procent smertefrie.

 

AKUT TANDLÆGE KØBENHAVN Ø 

Som bosiddende i København Ø skal du endelig tage kontakt til os, hvis du oplever et akut tandproblem. En tandpine kan opstå, når du mindst venter det – og det kan være en meget ubehagelig oplevelse. Du kan selvfølgelig ikke bestemme, hvornår en evt. tandpine opstår men tag alligevel helst kontakt til os så tidligt på dagen som muligt, så vi kan nå at behandle dig samme dag. Med den rette behandling på vores klinik nær København Ø sørger vi for, at dine akutte tandsmerter forsvinder i løbet af ganske kort tid.

 

TAG KONTAKT TIL OS 

Søger du en tandlæge i nærheden af Østerbro, kan du trygt tage kontakt til os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:15-16:00 mandag til torsdag og 08:15-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der opstå et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid få hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.