Tandlæge København NV

DYGTIG TANDLÆGE NÆR KØBENHAVN NV

Er du på udkig efter en ny tandlæge i nærheden af København NV? Vi er en selvstændig, moderne tandlægeklinik nær København NV, som tilbyder tandpleje og tandbehandlinger i højeste kvalitet.

Klinikken er beliggende i Buddinge Centret, Søborg Hovedgade 199 – få kilometer fra København NV og Københavns Kommune. Der er gratis parkering og godt med parkeringspladser nær vores klinik, så du kan sagtens tage bilen fra Nordvest og omegn. Fra hjertet af Nordvestkvarteret kan turen klares på 10-15 minutter i bil, og der er masser af muligheder med den offentlige transport, hvor bl.a. S-toget og linje B samt bus 6A fra Bispebjerg Station er en mulighed. Derudover er turen fra Nordvest til Buddinge Centret heller ikke længere væk, end at den kan klares på cykel.

TANDLÆGE VED NORDVEST – HER TILBYDES ALLE BEHANDLINGER

Som en erfaren tandlæge ved Nordvest tilbyder vi stort set alle slags tandbehandlinger. Her på klinikken udfører vi rodbehandlinger, udfyldninger, tandblegning, implantatbehandlinger, tandretning med Invisalign, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet. Vi er desuden specialister i tandkroner.

Løbende deltager vi i kurser og tandlægemesser i ind- og udland, hvor vi bliver opdateret med den nyeste viden inden for tandlægefaget. På de mange messer og kurser vi har deltaget i, har vi opbygget et bredt, fagligt netværk af dygtige tandlæger fra Danmark og udlandet, som vi kan sparre med.

Klinikken er altid opdateret med det nyeste udstyr og personalet videreuddannes løbende, så du altid kan forvente, at vi kender til den nyeste viden, og anvender alle de bedste veldokumenterede behandlingsteknikker. 

OMSORGSFULD TANDLÆGE KØBENHAVN NV

Vi tilbyder en omsorgsfuld behandling, og vi har også erfaring med patienter, som lider af tandlægeskræk (odontofobi). Lider du af tandlægeskræk, anbefaler vi, at du informerer os om det, så vi kan skræddersy den helt rette behandling, som imødekommer dine behov. Vi sørger for, at du får en god oplevelse, hvor vi lytter, og tager os god tid til at snakke med dig. Alle vores behandlinger er naturligvis 100 procent smertefrie, så du kan være helt tryg ved situationen.

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge nær København NV og din bopæl, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62. på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:00-16:00 mandag til torsdag og 08:00-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der opstå et akut tandproblem uden for klinikkens åbningstider, kan du altid søge hjælp hos tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.