Tandlæge Bagsværd

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

Dygtig tandlægeklink nær Bagsværd

Søger du ny tandlæge, som kun er få minutter fra Bagsværd centrum? Så er du landet det rette sted.

Det kan være svært at finde en god tandlæge i Bagsværd som tager ekstra godt hånd om dig og dine tænder. Hvis du leder efter netop sådan en, så har vi en god nyhed til dig. Er du en privatperson der søger tandlæge i Bagsværd, så kan vi glæde dig med at Tandlægerne Søborg er klar til at tage imod dig og dine tænder. 

Tandlægerne Søborg er placeret på Søborg Hovedgade 199 i 2860 Søborg, som kun er sølle 8 min væk fra Bagsværd st. i bil og en smule mere, hvis du er en aktiv bruger af cyklen. Der er dog også en masse muligheder for offentlig transport i form af bus og tog, som tager dig til Gladsaxe Rådhus, der kun er få minutters gå gang fra vores klinik.  

Omsorgsfuld tandpleje

På vores klinik nær Bagsværd har vi flere dygtige tandlæger samt tandplejere, som står klar til at hjælpe dig og dine tænder tilbage på rette kurs, så du kan få tandpastasmilet tilbage igen. Hos Tandlægerne Søborg tilbyder vi nemlig en tandbehandling på et højt fagligt niveau. Det kan vi tilbyde gennem vores yderst kompetente personale, som har mange års erfaring, samt vores helt up-to-date udstyr. Med andre ord, skal du ikke være i tvivl om, at du altid vil få en af de bedste tandbehandlinger. Behandlingerne indebærer bl.a. rodbehandlinger, tandkroner, tandimplantater, proteser, tandretning med Invisaline, samt skræddersyet snorkeskinner, hvor kun de bedste materialer er gode nok.

Hos Tandlægerne Søborg er vi certificeret hos EADSM, som står for European Academy of Dental Sleep Medicine. Hvis du derfor nogensinde har haft problemer med snorken, eller har en partner med det problem, så kan vi ved hjælp af en 3D-scanning og pusteprøve, lave en snorkeskinne som er skræddersyet til dig. 

Kontakt

Hvis du er på udkig efter en tandlæge nær Bagsværd, så book en tid hos en af de førende tandlæger i området, Tandlægerne Søborg. Du er altid velkommen til at kontakte os i vores åbningstider på enten telefon eller mail som står nederst på siden. Vi glæder vi os til at byde dig velkommen og tage godt hånd om dig og dine tænder.