Tandlæge Dyssegård

Bor du i Dyssegård-området i Gentofte Kommune, og søger du en dygtig tandlæge nær din bopæl? Tandlægerne Søborg er en moderne, uafhængig klinik, der tilbyder alle slags tandbehandlinger på højt fagligt niveau.

Vores klinik er beliggende i Buddinge Centret på adressen Søborg Hovedgade 199, 2860 Søborg. Der er godt med gratis parkeringspladser nær vores klinik, hvorfor du med fordel kan tage bilen fra din adresse i Dyssegård. Med forbehold for myldretrafik kan turen klares på under 10 minutter i bil. Derudover er der flere muligheder med den offentlige transport, hvor du bl.a. kan tage S-toget og linje B fra Dyssegård Station i retning mod Farum og stige af på Buddinge Station.

 

TANDKLINIK VED DYSSEGÅRD – VI TILBYDER ALLE TANDBEHANDLINGER

På vores moderne klinik nær Dyssegård tilbyder vi alle slags tandbehandlinger som: rodbehandlinger, tandimplantater, skift af sølvfyldninger, tandblegninger, tandretning med Invisalign, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet.

Som nogle af de eneste tandlæger i Danmark er vi certificeret hos EADSM (European Association of Dental Sleep Medicine). Det betyder, at vi laver skræddersyede snorkeskinner til dig, som lider af snorken eller søvnapnø. Snorkeskinnen sørger for, at din kæbe skubbes frem i en naturlig position, når du sover, så du ikke længere snorker.

Snorkeskinner er et langt mere brugervenligt alternativ til en CPAP-maske, som kræver strømtilslutning. Vi udfører 3D-scanninger – og pusteprøver – for at skabe den perfekte snorkeskinne til din mund. Når vi har udformet snorkeskinnen, får du den tilpasset her på klinikken.

 

OMSORGSFULD TANDLÆGE NÆR DYSSEGÅRD

Lider du af tandlægeskræk (odontofobi), skræddersyer vi behandlingen, så den foregår efter dit tempo. I trygge rammer yder vi en omsorgsfuld tandbehandling, og vi garanterer, at alle vores behandlinger er 100 procent smertefrie. Du må imidlertid meget gerne informere os om, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan tilpasse behandlingen.

 

TANDKLINIK MED FOKUS PÅ FOREBYGGENDE TANDBEHANDLINGER

Hos Tandlægerne Søborg har vi meget fokus på de forebyggende tandbehandlinger, fordi det er udgangspunktet for en sund tand- og mundhygiejne. En forebyggende tandbehandling hos os indebærer et grundigt tandeftersyn samt en effektiv tandrensning. Under tandrensningen fjerner vi plak og eventuelle tandsten på dine tænder, og vi slutter af med at pudse og polere tænderne.

 

TAG KONTAKT TIL OS

Er du på udkig efter en tandlæge nær Dyssegård, skal du endelig tage kontakt til os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 29 62 på alle hverdage, hvor klinikken har åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Vores telefon er åben fra 08:15-16:00 mandag til torsdag og 08:15-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der pludselig opstå et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid få hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.