Tandlæge Gentofte

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

DYGTIG TANDLÆGE NÆR GENTOFTE

Er du på udkig efter en tandlæge i Gentofte? Vi er en moderne tandlægeklinik nær Gentofte med højt fagligt niveau, som tilbyder tandpleje og tandbehandlinger på højeste niveau.

Vores klinik er beliggende i Buddinge Centret, Søborg Hovedgade 199 – få kilometer fra kommunegrænsen til Gentofte.

Er du i bil, tager det ca. 10 minutter fra Gentofte Station, og der er flere muligheder med både bus og S-tog fra Gentofte. Derudover ligger vi heller ikke længere væk fra Gentofte, end at turen kan klares på cykel. Med de mange muligheder er det derfor nemt og hurtigt at finde vej til vores klinik for dig, som bor i Gentofte eller omegn.

AKUT TANDLÆGE GENTOFTE

Vi hjælper vores patienter så hurtigt som muligt, hvis der skulle opstå en akut tandpine, en knækket tand eller et andet tandproblem. I nogle mindre akutte situationer kan en evt. tandpine holdes nede ved at tage noget smertestillende; men tag alligevel kontakt til os og få bestilt en tid.

Tag helst kontakt til os så tidligt på dagen som muligt, så vi kan nå at hjælpe dig samme dag – og helst også samme dag, som tandpinen opstår. Med den rette behandling på vores tandklinik ved Gentofte kan dine akutte tandsmerter forsvinde i løbet af ganske kort tid.

TANDKLINIK VED GENTOFTE – TILBYDER ALLE SLAGS BEHANDLINGER

Vi tilbyder stort set alle slags tandbehandlinger på vores klinik ved Gentofte. Vi udfører bl.a. rodbehandlinger, udfyldninger, tandretning med Invisalign, tandblegning, implantatbehandlinger, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet. Derudover har vi også stor erfaring inden for tandkroner. Vi anvender udelukkende kvalitetsmaterialer, ligesom vi kontinuerligt holdes os ajour med den nyeste viden, og løbende tager på kurser.

Vi har meget fokus på forebyggende behandlinger, herunder regelmæssige tandeftersyn, fordi vi ved, det er det bedste udgangspunkt for sunde tænder. Overholder du f.eks. dine regelmæssige tandeftersyn hos os, forebygger du caries og parodontose, ligesom du sikrer en god mund- og tandsundhed.

CERTIFICERET EADSM

Vi er, som en af de få danske tandklinikker, certificeret hos European Academy of Dental Sleep Machine (EADSM). Lider du af søvnapnø eller generel snorken, kan vi, ved hjælp af en 3D-scanning og efterfølgende pusteprøve lave en skræddersyet snorkeskinne til lige præcis din mund. Med en snorkeskinne holdes kæben i en naturlig og optimal position, hvilket sikrer en optimal gennemstrømning af luft. På den måde får kroppen den rette mængde ilt under nattesøvnen.

Vi tager altid individuelt hensyn til den enkelte patient. Skulle du f.eks. lide af tandlægeskræk (odontofobi), er vi ekstra forsigtige og omhyggelige, så du får en tryg og behagelig tandbehandling hos os.

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge i nærheden af Gentofte og din bopæl, kan du trygt kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor vi holder åbent fra 07:00-18:00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:00-16:00 mandag til torsdag og 08:00-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Skulle der pludselig opstå et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid få hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.