Om os

Velkommen indenfor hos Tandlægerne Søborg

Tandlægerne Søborg er en uafhængig tandlægeklinik med i alt 17 medarbejdere, som tilbyder alle former for tandbehandlinger. Vi udgør det team, som i fællesskab gør vores bedste for at give dig den optimale behandling. Vi har fokus på at møde dig i øjenhøjde, fra det øjeblik du kontakter os, til du går færdigbehandlet ud ad døren igen.

Omsorgsfuld tandpleje gennem faglighed

Vores tandlægefaglige fokus ligger på at yde omsorgsfuld tandpleje. Det gør vi gennem en forståelse af, hvor du er i livet, høj faglig kompetence og moderne udstyr, som altid er up to date. Vores erfaring siger os, at det giver et godt udgangspunkt for en nænsom og professionel behandling, som du bliver tilfreds med, og som vi kan stå inde for.

En uafhængig klinik

Da vi er en uafhængig klinik, træffer vi selv alle beslutninger og behøver ikke at indgå kompromisser på hverken kvalitet i materialer, eller når vi vælger samarbejdspartnere. Det har høj prioritet for os, at vi selv kan tage samtlige beslutninger af tandlægefaglig karakter. Og derfor er åbenhed, ærlighed og integritet alfa og omega på klinikken.

Samarbejdspartnere og teknikere

Gennem årene har vi opbygget et troværdigt netværk af tandteknikere, som er tilknyttet klinikken. For dig betyder det, at du kan have tillid til, at vi har den nødvendige ekspertviden i huset for at give dig den mest optimale behandling. Og derfor er vores samarbejdspartnere valgt ud fra, hvem vi selv ville have tillid til både fagligt og menneskeligt.

Det kan du forvente af os

  • Et udgangspunkt i dig og dit liv.
  • Kompromisløs tandpleje med kvalitet i fokus.
  • Et højt fagligt niveau.
  • Omsorg og lydhørhed.

Det forventer vi af dig

  • Rettidigt afbud senest dagen før kl. 12.00. Afbud senere bliver betragtet som en udeblivelse og berettiger os til et honorar på 275 kr. ifølge vores overenskomst med Den offentlige sygesikring.
  • At du lever op til de betalingsbetingelser, vi har aftalt. I henhold til overenskomsten mellem Dansk Tandlægeforening og Danske Regioner er vores priser baseret på kontant betaling.