Tandlæge Charlottenlund

Bor du i Charlottenlund eller omegn? Og søger du en ny tandlæge i området? Hos Tandlægerne Søborg tilbyder vi alle slags tandbehandlinger på højt fagligt niveau.

Vores klinik er beliggende i Buddinge Centret på adressen Søborg Hovedgade 199 – få kilometer fra Charlottenlund og Gentofte Kommune. Du kan med fordel tage bilen fra dit hjem i Charlottenlund, da parkeringsforholdene er gode med gratis parkering nær klinikken. Tager du den offentlige transport, kan du f.eks. tage S-toget fra Charlottenlund Station til Hellerup Station, hvorefter du kan tage bus 164 og stige af på Kildebakkegårds Allé, som ligger i gåafstand fra Buddinge Centret og klinikken.

Mange af vores nuværende patienter er desuden bosiddende i Gentofte Kommune – herunder Charlottenlund.

TANDLÆGE CHARLOTTENLUND – TILBYDER ALLE TANDBEHANDLINGER

Som en erfaren tandlæge ved Charlottenlund udfører vi stort set alle slags tandbehandlinger som: tandretning med Invisalign, implantatbehandlinger, tandblegning, rodbehandlinger, udfyldninger, skræddersyede snorkeskinner mod søvnapnø og meget andet. Derudover er vi specialister i kirurgiske indgreb i kæben, munden og tandkødet. Vi har kirurger tilknyttet, som er uddannet fra kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet, hvorfor du ikke skal henvises til andre specialister, da operationerne foregår her på klinikken.

Løbende deltager vi i kurser og tandlægemesser i ind- og udland for hele tiden at holde os ajour med den nyeste viden inden for tandlægevidenskaben. På de mange messer og kurser, som vi har deltaget i, har vi opbygget et fagligt, bredt netværk af dygtige kollegaer, som vi sparrer med.

OMSORGSFULD TANDLÆGE VED CHARLOTTENLUND

Hos Tandlægerne Søborg får alle vores patienter en omsorgsfuld tandbehandling. Vi er særligt opmærksomme på patienter, som lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk (odontofobi) kan komme til udtryk på flere forskellige måder, og derfor tager vi altid individuelt hensyn til hver enkelt patient, hvor vi lytter, og tager os god tid til at snakke sammen. Lider du af tandlægeskræk, må du meget gerne informere os om det, når du booker din første tandlægetid, så vi kan skræddersy den helt rette behandling til dig. Vi sørger for, at du får en behagelig oplevelse. Alle vores tandbehandlinger er selvfølgelig 100 procent smertefrie. 

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge, som ligger i nærheden af Charlottenlund og Gentofte Kommune, skal du endelig kontakte os. Du kan ringe på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor klinikken er åben fra 07:00-18-00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:15-16:00 mandag til torsdag og 08:15-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne klinik.

Opstår der et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid søge hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.