Tandlæge København S

Medarbejdere Tandlægerne Søborg

Bor du i København S på Amager? Og er du på udkig efter en ny tandlæge? Tandlægerne Søborg er en moderne, uafhængig klinik, der tilbyder alle slags tandbehandlinger på højt fagligt niveau. Du finder vores klinik i Buddinge Centret på adressen Søborg Hovedgade 199, 2860 Søborg – ganske få kilometer fra København S og det resterende Amager. Tag gerne bilen fra din bopæl på Amager. Parkeringsforholdene er gode, og der er masser af gratis parkeringspladser nær vores klinik. Men du kan også sagtens tage den offentlige transport. Tag f.eks. metroen fra Amager i retning mod Vanløse og stig af på Nørreport, hvorfra du kan skifte transportmiddel til bus 6A, som standser i gåafstand fra klinikken.

TANDLÆGE VED KØBENHAVN S – TILBYDER ALLE BEHANDLINGER

Her på klinikken nær København S tilbyder vi stort set alle slags tandbehandlinger. Vi har kirurger tilknyttet klinikken, som er uddannet på kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet. De udfører operationer som tandimplantatbehandlinger, rodspidsamputationer, fjernelse af visdomstænder mv. Derudover udfører vi rodbehandlinger, skift af sølvfyldninger, tandblegninger, skræddersyede snorkeskinner, tandretning med Invisalign og meget mere. Desuden er vi specialister inden for slid- og syreskader samt tandkroner.

Vi deltager løbende i tandlægemesser og kurser i ind- og udland, hvor vi studerer nye tiltag inden for tandlægefaget, ligesom vi sparrer med mange dygtige kollegaer. På klinikken har vi det nyeste og mest moderne udstyr til rådighed, som sikrer dig en tandbehandling på højeste niveau.

Til dig, som lider af snorken eller søvnapnø, laver vi skræddersyede snorkeskinner, så du kan få en god, uforstyrret nattesøvn. Vi er certificeret hos EADSM (European Association of Dental Sleep Medicine), som nogle af de eneste i Danmark. Snorkeskinnen skubber din kæbe i en naturlig position, hvorfor luftvejene gøres frie.

 

OMSORGSFULD TANDLÆGE NÆR KØBENHAVN S

Hos Tandlægerne Søborg udfører vi en omsorgsfuld tandbehandling, hvor det altid er dine tænder og dit velbefindende, som er i fokus. Vi er særligt opmærksomme på patienter, som lider af tandlægeskræk (odontofobi). Lider du derfor af tandlægeskræk, må du meget gerne informere os om det, så vi kan skræddersy den rette tandbehandling til dig. Alle vores behandlinger er naturligvis 100 procent smertefrie.

 

TAG KONTAKT TIL OS

Søger du en tandlæge, som ligger i nærheden af København S og Amager, kan du med fordel kontakte os. Du kan ringe på tlf. 39 56 20 62 på alle hverdage, hvor klinikken er åben fra 07:00-18-00 mandag til torsdag og 07:00-13:00 om fredagen. Telefonen er åben fra 08:15-16:00 mandag til torsdag og 08:15-12:00 om fredagen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klinik.

Opstår der et akut tandproblem uden for vores åbningstider, kan du altid søge hjælp ved at kontakte tandlægevagten på tlf. 70 25 00 41.